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microbiological मीनिंग इन हिंदी
microbiological उदाहरण वाक्य
उदाहरण वाक्य
अधिक: आगे- International Commission on Microbiological Specifications for Foods (1988).
International Commission on Microbiological Specifications for Foods(1988). - International Commission on Microbiological Specifications for Foods (1988).
International Commission on Microbiological Specifications for Foods(1988). - 3 Identify the hazards and work out the CCPs. A hazard is anything that can harm the consumer and can be physical, chemical or microbiological.
संकटों की पहचान करें और सी. सी. पीज़. हल करें। - A hazard is anything that can harm the consumer and can be physical , chemical or microbiological .
जोखिम कुछ भी हो सकता है जो उपभोक्ता को हानि पहुँचा सकता है और वह भौतिक , रसायनिक या माइक्रोबायोलोजिकल हो सकता है . - A hazard is anything that can harm the consumer and can be physical , chemical or microbiological .
जोखिम कुछ भी हो सकता है जो उपभोक्ता को हानि पहुँचा सकता है और वह भौतिक , रसायनिक या माइक्रोबायोलोजिकल हो सकता है । - Micro-organisms in Foods, Book 4: Application of the Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) system to ensure microbiological safety and quality.
भोजनों संबंधी सूक्ष्म संरचना, पुस्तिका ४: सूक्ष्म जीव-विग्यान से संबंधी सुरक्षा और अच्छी किस्म के दर्जे का निश्चय करने के लिए ऐच. ए. सी. सी. पी. की प्रणाली का उपयोग करें (Micro-organisms in Foods, Book 4: Application of the HACCP system to ensure microbiological safety and quality). - Micro-organisms in Foods, Book 4: Application of the Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) system to ensure microbiological safety and quality.
भोजनों संबंधी सूक्ष्म संरचना, पुस्तिका ४: सूक्ष्म जीव-विग्यान से संबंधी सुरक्षा और अच्छी किस्म के दर्जे का निश्चय करने के लिए ऐच. ए. सी. सी. पी. की प्रणाली का उपयोग करें (Micro-organisms in Foods, Book 4: Application of the HACCP system to ensure microbiological safety and quality).
